• Gekleurd glas in alle maten en kleuren verkrijgbaar
  • Foka Glas in lood Groothandel
  • Glas in lood ramen en deuren

Ambachtelijke glas in lood ramen op maat gemaakt

Wilt u graag originele ramen van glas in lood voor uw woning of bedrijfspand? Wanneer u op zoek bent naar glas in lood ramen in Sint-Oedenrode zit u bij Foka Glas-in-lood goed. Deze groothandel is gespecialiseerd in het vervaardingen van glas in lood en levert te allen tijde nauwkeurig maatwerk. Van raamhangers tot voorzetramen: het team is bekwaam in het ontwerpen van authentieke ramen.

Verzekerd van kwaliteit, kunde en uniciteit

Bij Foka Glas-in-lood ligt de focus op precisie en kwaliteit. Alle glas in lood ramen worden door specialisten met passie gemaakt en dat is terug te zien in ieder raam. Naast dat ieder raam van glas in lood zich kenmerkt door kwaliteit, is er ook geen één hetzelfde. Een raam bij Foka kopen betekent dat u echt een uniek en authentiek ontwerp in uw huis heeft. Het bedrijf biedt kwaliteitsramen volledig op maat, maar u heeft tevens de keus uit klant-en-klare ramen in het atelier. Bovendien is het mogelijk om in de showroom en webshop inspiratie op te doen. Zo zijn er vele voorbeeldramen en kunt u het atelier in Sint-Oedenrode evenzeer bezoeken om te kijken hoe glas in lood ramen vervaardigd worden. Het maken van ramen gebeurt nauwkeurig waarbij in het bijzonder kwaliteitsmaterialen worden gebruikt.

Eindeloze mogelijkheden

Foka Glas-in-lood maakt niet alleen het raamglas, maar tevens de deurkozijn passend bij uw keuze. Hiervoor is er een samenwerking met kwaliteitsaanbieders van kozijnen, raamdecoraties en glaszetters. Zodoende krijgt u niet alleen prachtig glas geleverd, maar voldoen uw nieuwe glas in lood ramen aan kwalitatief hoge standaarden. Alvorens de ramen worden geproduceerd, zal er eerst een ontwerp uitgetekend worden waarin kleuren, verhoudingen en materialen zijn opgenomen. Indien u een digitale foto aanlevert van de plek waar u het raam wenst, krijgt u een tekening afgestemd op de betreffende situatie.

Wilt u een glas in lood raam kopen van de beste kwaliteit tegen een lage prijs? Bestel eenvoudig via fokaglasinloodgroothandel.nl en stel zelf uw raam op maat samen. Uiteraard kunt u hier ook het huidige aanbod van de groothandel bekijken. Bij vragen kunt u het beste bellen naar 085-0013073 of eventueel gebruik maken van het online contactformulier. Foka Glas-in-lood staat u graag te woord.

Voor kwaliteit glas in lood en bijbehorende producten

kiest u voor vakmanschap van Foka Glaskunst!

Contactformulier

Ons adres