• Gekleurd glas in alle maten en kleuren verkrijgbaar
  • Foka Glas in lood Groothandel
  • Glas in lood ramen en deuren

Hoogwaardig glas in lood gereedschap bij groothandel Foka

Glas in lood maken is beslist een ambacht en vergt echt vakmanschap. Alleen praktische kennis zal niet voldoende zijn: vakkundig materiaal en gereedschap is evenzeer van belang. Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardig glas in lood gereedschap in Sint-Oedenrode en omgeving, bent u bij groothandel Foka Glas-in-lood aan het juiste adres. In deze winkel vindt u alle glas in lood benodigdheden die u nodig heeft voor het creëren van unieke glaskunst.

U kunt het aanbod ook direct bekijken in onze webshop

Voor hobbyist en professional

In het ruime assortiment van Foka vindt u een uitgebreid aanbod aan glas in lood materialen en gereedschap. Er zijn voor beginners en gevorderden geschikte tools te koop. Tevens vindt u hier speciaal voor beginners pakketten inclusief basisgereedschap, praktische instructieboeken en een DVD over het maken van glas in lood producten. Of u nu patronen wilt maken, glas wilt snijden, slijpen of zagen of wilt solderen: glas in lood groothandel Foka biedt voor elke stap in het ambachtelijke proces glas in lood gereedschap en materialen. Denk aan hoogwaardige slijp- en zaagmaterialen, prachtige lamponderdelen, verschillende benodigde onderdelen voor glastechnieken, tekensoftware van GlassEye, glasovens, brandschilderkleuren en nog veel meer. Iedere hobbyist, doe-het-zelver, professional of beginner kan hier terecht. Ook bedrijven en eenmanszaken kunnen bij de groothandel materialen en gereedschappen inkopen.

Bezorg- en levervoorwaarden

Omdat Foka een groothandel is, is het glas in lood gereedschap nagenoeg altijd op voorraad in de groothandel. In de webwinkel, atelier of showroom vindt u alles wat u nodig heeft voor het maken van glas in lood lampen, deuren of ramen. U bent uiteraard welkom in de ruime showroom van 400 m² of het atelier in Sint-Oedenrode. Uiteraard kunt u ook uw benodigde hulpmiddelen online bestellen via de webshop van de groothandel. Zodoende kunt u zelf kiezen of u de producten komt ophalen of dat u ze aan huis laat leveren. De levertijd is circa 4 weken. De verzendkosten hiervoor zijn afhankelijk van het formaat en het gewicht van uw bestelling. Uiteraard ziet u duidelijk wat deze kosten zijn, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Weet u niet zo goed welke glas in lood materialen u nodig heeft? In de webshop zijn geadviseerde producten aangegeven met een ster "*" voor hobbyisten en professionals. Natuurlijk kunt u ook langskomen in de showroom of in het atelier voor deskundig advies omtrent glas in lood gereedschap. Neem contact op met groothandel Foka Glas-in-lood door te bellen naar 085-0013073 of maak gebruik van het contactformulier op deze site.

Voor kwaliteit glas in lood en bijbehorende producten

kiest u voor vakmanschap van Foka Glaskunst!

Contactformulier

Ons adres