• Gekleurd glas in alle maten en kleuren verkrijgbaar
  • Foka Glas in lood Groothandel
  • Glas in lood ramen en deuren

Hoogwaardige glas in lood deuren voor elk interieur

Een ambachtelijke kwaliteitsdeur is sferisch, robuust en voegt echt iets toe aan een interieur. Een deur is niet alleen praktisch, maar beschikt eveneens over een decoratieve functie. Bij groothandel Foka Glas-in-lood vindt u unieke en ambachtelijke glas in lood deuren in Sint-Oedenrode. De prachtige deuren zijn van ongekende kwaliteit en verkrijgbaar tegen voordelige prijzen. Twijfel niet langer en voorzie uw interieur van een bijzondere deur van Foka.

Ambachtelijk maatwerk van kwaliteit

Breng 100% ambacht in uw huis met uniek ontworpen glas in lood deuren. Bij Foka Glas-in-lood kunt u volledig op maat een deur met glas in lood laten vervaardigen. De specialisten garanderen precies maatwerk van hoge kwaliteit, afgestemd op uw wensen. Zo kunt u bij deze groothandel uit bijna 40 soorten kwaliteitsdeuren van MDF-hout kiezen. Wanneer u een selectie heeft gemaakt, kunt u volledig naar uw smaak en uw woonstijl het glas in lood patroon uitzoeken. Tevens kunt u gewenste kleuren selecteren, zodat u uw deur volledig kunt afstemmen op de kleuren in uw huis of uw bedrijf. Of u nu glas in lood schuifdeuren of een binnendeur van glas in lood wilt: Foka produceert alle soorten glas in lood deuren. Om het plaatje compleet te maken, kunt u ook deurprofielen, deurbeslag en sloten bij de groothandel bestellen. Het eindresultaat is te allen tijde een deur van hoge kwaliteit en een compleet uniek ontwerp. De deur wordt overigens in grondverf aangeleverd.

Afgestemd op uw wensen

Voor elke creatie gaat Foka uit van u als klant. Voordat uw specialist daadwerkelijk overgaat tot het vervaardigen van de deuren, ontvangt u eerst een gratis tekening op maat. Dankzij deze tekening heeft u een duidelijk beeld van het beoogde resultaat. Bent u nog niet zeker over het glas, dan kunt u glasmonsters uit de groothandel toe laten sturen. Foka vindt het namelijk belangrijk dat u een deur ontvangt waar u echt tevreden over bent. Nadat u akkoord heeft gegeven, gaat het bedrijf spoedig voor u aan de slag.

Indien u kiest om de deur per transport te leveren, komen hier verzendkosten bij. Uiteraard is het ook mogelijk de deur zelf op te halen in het atelier in Sint-Oedenrode. Wilt u graag glas in lood deuren in uw huis of bedrijfspand? Bestel via glasinlooddeuren.nl en stel zelf uw deur op maat samen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 085-0013073 of het online contactformulier op deze site.

Voor kwaliteit glas in lood en bijbehorende producten

kiest u voor vakmanschap van Foka Glaskunst!

Contactformulier

Ons adres