• Gekleurd glas in alle maten en kleuren verkrijgbaar
  • Foka Glas in lood Groothandel
  • Glas in lood ramen en deuren

Gekleurd glas in alle maten en kleuren bij uw groothandel

Bent u op zoek naar gekleurd glas in Sint-Oedenrode en omgeving? Foka Glas-in-lood is de grootste speciaalzaak voor glas in lood in de regio. U kunt hier terecht voor hoogwaardig gekleurd glaswerk tegen zeer betaalbare prijzen. Tevens beschikt de groothandel over een ruime voorraad, waardoor er in de winkel altijd wel iets voor u tussen zit. Kortom: als liefhebber van glas in lood moet u bij Foka zijn!

Uitgebreide keuze aan glas en kleur

Als glas in lood groothandel biedt Foka Glas-in-lood een uitgebreide collectie aan gekleurd glaswerk en blank glas. In het assortiment vindt u glas in alle kleuren: van blauw, bruin, geel, grijs en groen tot en met zwart, wit, rood, paars-roze, oranje-oker en gemengd. Aan keuze is er dus geen gebrek. Zodoende kunt u de kleuren van uw glas in lood ramen, deuren of lampen perfect afstemmen op uw interieur. Bovendien is er uitgebreid de keuze als het gaat om soorten gekleurd glas. Deze glassoorten zijn gemiddeld 3mm diep en worden gebruikt om de glas in lood producten mee te vervaardigen. Foka Glas-in-lood heeft meer dan 200 prachtige glassoorten, waaronder glas van Antiek Mondgeblazen, Kathedraal Mystic en Rough Rolle. Om de soorten glas te ontdekken, kunt u glasmonsters opvragen. Foka biedt onder andere glasmonsterssets aan van Corellaglas, Kathedraal Mystic glas, Waterglas en Antiek Mondgeblazen.

Lage prijzen en vele kortingen

Profiteer van eerlijke prijzen en aantrekkelijke kortingen. Foka Glas-in-lood uit Sint-Oedenrode verkoopt gekleurd glas in de maten die u maar wenst tegen voordelige prijzen. U kunt namelijk op drie manieren van kortingen profiteren:

  • Een hele plaat van € 120,- kost u hier slechts € 96,-
  • Op hele platen verkrijgt u 20% korting en op halve platen 15%
  • Op vrije maten ontvangt u 10% korting

Zodoende kunt u gekleurd glas inkopen tegen zeer voordelige tarieven van de allerbeste kwaliteit. Bestel bij de glasgroothandel en ontvang binnen 4 weken uw bestelling bij u in huis. Benieuwd naar het uitgebreide assortiment van Foka? Bezoek de webshop fokaglasinlood.nl. Bij vragen kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 085-0013073 of kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Voor kwaliteit glas in lood en bijbehorende producten

kiest u voor vakmanschap van Foka Glaskunst!

Contactformulier

Ons adres